06-51820586 info@floramar.nl

Fleur je huis op 

5 tips om jouw huis op te fleuren met een mooi lente bloemstuk. 

Het is weer lente 

en iedereen weet dat dan de vogels gaan fluiten, het leven een stuk lichter lijkt en de bloemen eindelijk weer volop gaan bloeien. Als je geen volle bloementuin hebt is het dan wel fijn om een stukje lente naar binnen te halen. In dit artikel geef ik je een aantal tips om een mooi lentebloemstuk te maken wat ook nog eens lekker lang blijft staan!

Zorg dat je alle materialen in huis hebt, koop bij het lokale tuincentrum een mooie schaal of vaas, zorg voor tangen en een blok oase of voldoende aarde en last but not least haal je favoriete bloemen in huis! Deze kan je vaak bij een lokale bloemenwinkel los kopen. .

Het is mooi om te beginnen met een boel groen onderaan oftewel bladeren die de basis vormen waarop je jouw favoriete bloemen kan laten rusten.

Denk na over wat voor kleuren goed bij elkaar zouden passen. De lente is kleurrijk maar je wil er natuurlijk niet te ver in gaan en iets creëren wat enorm bij elkaar of bij jouw interieur vloekt. Je kan hiervoor inspiratie opdoen op internet of om advies vragen bij jouw lokale bloemenwinkel.

 Of je nou oase of aarde gebruikt, het mooist is als je niks meer ziet van dat materiaal. Zorg daarom voor genoeg materiaal om de ‘gaten’ op te vullen. Dit kan bijvoorbeeld goed met mos!

Zorg dat je ervan geniet! Bedenk van tevoren waar je het in je huis gaat neerzetten en nodig misschien wat meer vrienden uit de komende tijd om jouw eigengemaakte bloemstuk tentoon te kunnen stellen!

Als je niet alle materialen zelf in huis wil halen maar wel graag een eigen bloemstuk wil maken om mee te pronken kan je er natuurlijk ook voor kiezen om een workshop te volgen!

Bekijk hier onze workshops met prijzen beginnend vanaf 19,95!

Reach Us

Address

404A, Flower Street
San Fransisco, CA

Phone

+00 125 456 8754

Email

diviflowers@gmail.com

Get In Touch