06-51820586 info@floramar.nl

Bloemen Workshops

In mijn atelier in Almelo organiseer ik verschillende workshops bloemstuk maken. Creativiteit staat hierbij voorop, wij zorgen voor inspiratie, maar jij beslist het resultaat. Met goede begeleiding en een flinke dosis gezelligheid maak jij een prachtig bloemstuk waar je trots op kan zijn.

Aanmelden

15 + 4 =

Covid-19 Update: Ons Atelier biedt plaats aan 12 cursisten. Indien nodig passen wij ons aan als er vanuit de Rijsoverheid nieuwe maatregelen worden ingesteld.

Workshops zijn leuk voor een gezellig uitje met vriendinnen, met familie of voor een vrijgezellenfeestje. Voorafgaand aan een workshop stuur ik je een aantal foto’s toe op basis waarvan wij kunnen bespreken wat jij mooi vindt. De basismaterialen zijn voor iedereen hetzelfde, er is keuze voor kleur en vorm. Zes weken voor aanvang van de workshop maak ik het voorbeeld bloemstuk, en kun je niet meer kosteloos annuleren.

Een workshop bloemstuk maken kan worden gepland in de ochtend, middag of avond. Als je je aanmeldt per groep wordt de avond speciaal voor jullie ingericht. Mocht je alleen willen deelnemen dan wordt er gekeken naar een plekje bij een groep die goed bij jou zou passen. Voor beschikbare data kan je online kijken of contact opnemen!

Seizoensworkshop

in deze workshop werken we met materialen afgestemd op het seizoen. In ongeveer 3 uur maak je een bloemstuk onder het genot van een hapje en drankje. Prijs is €37,50 p.p. incl. alle materialen

  • Voorjaar: In het voorjaar staan de meeste bloemen in bloei. Dit is dan ook een mooie tijd van het jaar om met bijvoorbeeld bloembollen te werken gecombineerd met vrolijke lentekleuren. Dit kan natuurlijk helemaal worden toegespitst op jouw voorkeuren.
  • Herfst: In de herfst maken de kleurrijke bloemen plaats voor een oranje kleurenschema. Denk aan bijvoorbeeld dennenappels, glanzende kastanjes en herfstig sierfruit.
  • Kerst: Tijdens de kerst wil je natuurlijk je huis versieren, daar hoort een mooi bloemstukje op tafel ook bij. In deze workshop gaan we werken met typische kerstmaterialen in de kleuren die jij mooi vindt!

 

Zijde workshop

In deze workshop werken we met materialen die worden afgestemd op jouw smaak, denk aan een kleurenschema of bepaalde vormen. In 3 uur maak je een persoonlijk bloemstuk. Exclusief schaal/vaas (zelf meenemen) vanaf € 37,50 Inclusief schaal/vaas vanaf € 59,50 Vraag naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen

 

Kleine workshop

In deze workshop maak je in ongeveer 2 uur een bloemstukje van een combinatie van verse en natuurlijke materialen die je ook weer kan afstemmen op de kleuren die jij mooi vindt onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers. Prijs exclusief schaal (zelf meenemen) € 23,50 Hiervoor is het wel belangrijk dat we de grootte van de schaal van tevoren bespreken i.v.m. de hoeveelheid materialen. Prijs inclusief schaal €25,50

Contact Floramar

Adres

Markgravenweg 24
7603 NH, Almelo

Telefoonnummer

+31 6 518 205 86

Email

info@floramar.nl

Contact

9 + 3 =