06-51820586 info@floramar.nl

Bruidswerken

Je bruiloft is misschien wel de mooiste dag van je leven, genoeg reden om je locatie, je vervoer, jezelf en je bruidsmeisjes helemaal op te fleuren met prachtige bloemen. Ziet er niet alleen mooi uit maar ruikt ook nog eens heerlijk. Alles wordt helemaal aangepast op jouw wensen en smaak, het is tenslotte jouw dag! Wij zorgen ervoor dat het op tijd vanuit ons atelier in Almelo op jouw trouwlocatie terecht komt!

Bestellen

11 + 10 =

Bloemstuk voor op de auto, om ook in stijl aan te komen rijden kan je een bloemstuk vastmaken aan je auto of koets of ander vervoermiddel.

Bruidsboeket, het boeket wat het best zichtbaar zal zijn op jouw bruiloft, belangrijk dus dat dit boeket volledig bij jouw wensen, jouw jurk en jouw locatie past!

Corsages, typisch gemaakt van verschillende bloemen wordt dit kleine versiersel vaak gedragen door de bruidegom en de gasten. Deze kan bijvoorbeeld worden gemaakt van bloemen afgestemd op het bruidsboeket of van witte/neutraal gekleurde bloemen.

Haar bloemstuk

Bloemen verwerkt in het haar, voor de bruid, de bruidsmeisjes en eventuele kinderen die aanwezig zijn staat het prachtig om bloemen te verwerken in een vlecht, een knot of een staart. Dit geeft het bruidsgezelschap een romantisch tintje!

Versiering op locatie

Versieringen voor de locatie (aan stoelen, op tafels, in pot etc.). Bloemen zijn een goede manier om een locatie je eigen te maken en het tegelijkertijd ontzettend romantisch te maken. Je kan ervoor kiezen om de bloemen neutraal te houden of juist te laten matchen met je bruidsboeket of de kleuren van de locatie, de opties zijn eindeloos!

Contact Floramar

Adres

Markgravenweg 24
7603 NH, Almelo

Telefoonnummer

+31 6 518 205 86

Email

info@floramar.nl

Voor jouw perfecte bruiloft

Maak een afspraak om langs te komen in het atelier in Almelo om je te laten inspireren en adviseren over alle mogelijkheden en wat er goed bij jouw wensen zou passen! Prijs wordt in overleg vastgesteld.

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

13 + 5 =